Dodge City Adventurers!

Detta är min blogg om mitt år i USA, Kansas, Dodge City.

Dag 197: Faglar och Fotboll

Kategori: Allmänt

Dag 197: Snö!

Kategori: Allmänt

Har ar skidomradet! Pilen visade vart vi bode!

Dag 197: Vänster sko i Colorado!

Kategori: Allmänt

Min högra sko! :,(
Tvättade min plonka så köpte en ny! Förlåt Emma
Samlar på quaters! Har 36 stater för tillfället!
Alla hjärtans dag
Matsalen i skolan och Philipp
Minnerna blir fler och fler!!!

Dag 197: Vänster sko i Colorado!

Kategori: Allmänt

Nu så har jag en liten mellan period med mycket fri tid. Så varför inte spendera den tiden med att skriva blogg? Ha?

Musikalen var en succé! Man har aldrig sålt så många biljetter, aldrig gått plus med så mycket, jag har aldrig fått så mycket feedback och jag kommer nog aldrig stå framför ca 860 och sjunga solo igen. Men som Bieber lär oss ”Never say never.” Jag har blivit attackerad med så mycket komplimanger att jag inte riktigt kan hantera det! ”You stole the show”, ”amazing voice”, ”you were my favorite number” och ” good singing, bro” är dom vanligaste kommentarerna. Det var overkligt, mäktigt, professionellt och sååååå kul! Verkligen något jag skulle kunna göra om. Jag sa till Mr Knedler som är regissör och körlärare att  jag inte var så här bra när jag kom och att han har hjälpt mig utvecklas otroligt mycket. Han är en otroligt duktig lärare och ser ut som pappa. Lite läskigt lik

Sedan har vi åkt skidor i Colorado förra helgen. Vilket var otroligt roligt. Åkte fort ner för svarta backar, dunsade ner från puckelpisten, hoppade på små hopp och åkte upp och ner i en halfpipe. Bra väder första dan och halva andra. Efter middagen den andra dan var dimmig snöig och kall men helt ok för mig. Vi treffade en kille på snowboard i liften som hade bott i området länge och kunde visa oss dom bästa backarna. Han var lite galen och tog oss till en stäng backe(stup). Ingen hade åkt där så om du inte lutade dig bakåt så sjönk du ner och fick gräva dig ut. Det var en 90o_graders-vinkel-puckelpist-backe och helt plötsligt kunde en gran eller sten poppa upp men ibland åkte vi i skogen på sidan. Det var otroligt jobbigt och mjölksyran brände men det var kul. Bode på ett mysigt hotell med pool och bubbelbad utomhus och gym.

Gick ner med alla mina badbyxor under mina kläder.  Tog av mig kläderna i ett litet rum innan du går ut till bubbelbadet. Badade och kom in igen, tog mina kläder och märkte att det bara var en sko där! Hittade aldrig den! Vem snor en sko? Jag vet inte men nu är i alla fall min sko vänster sko borta.

Men det var skönt att komma iväg från Dodge en stund och se lite nytt. Kul kul.

I torsdag var jag på mitt första friidrottsmöte. Så snart börjar stenhård träning och nya utmaningar.

Glad alla hjärtans dag på er. Själv fick jag tre blommor och en teddybjörn från tre hemliga beundrare!

Tack och hej saknar dej, dej och dej!!

Dag 183: Super boll!

Kategori: Allmänt

 
Lite faglar till pappsen och inomhus fotboll. Men nu ar det dags for lite ricktig fotboll!!